BLOGI 14.6.2017

Projektin hoito on onnistunut täydellisesti Pikisaaren Ankkurissa

Oululainen yrittäjäpariskunta Rauli ja Maria Lindeman halusi lasten kotoa muuton myötä vaihtaa pienempään asuntoon. Mieluisa kohde löytyi Pikisaaren asuinalueelta, jonne korkeatasoisten asuntojen rakentamiseen erikoistunut Domector Oy oli tekemässä rivitaloyhtiötä. Muutto uuteen kotiin on edessä heinäkuun alussa. Taloyhtiö Pikisaaren Ankkurissa viehättää erityisesti Pikisaari asuinalueena sekä sen sijainti hyvin lähellä Oulun keskustaa.

– Aiempi kotimme oli iso omakotitalo, josta neljä lastamme olivat muuttaneet jo pois. Ajattelimme, että muutamme pienempään, muttemme kuitenkaan kerrostaloon. Halusimme olla lähellä kaupunkia. Tämä oli ideaali valinta, koska se on niin lähellä keskustaa, kuin tällaisessa miljöössä ylipäänsä voi olla, Rauli kertoo.

– Ihastuimme Pikisaareen asuinalueena. Tämä on Oulun helmisaari, ja minulla on pitkät juuret Pikisaaressa harrastusten, opiskelujen ja täällä sijanneen isoisäni tehtaan myötä. Muutto tänne on haaveideni toteutuma, Maria paljastaa.

Yhteinen rantasauna ja energiatehokkaita ratkaisuja

Lindemanit saivat lopulta viimeisen tarjolla olleen asunnon. Uusi koti on kolmikerroksinen, sisältäen yhteensä 130 asuinneliötä. Energiankulutusratkaisut ovat tehokkaita maalämmön ja LED-valaistuksen myötä. Pariskunta sai vapaat kädet muutosten suhteen, mutta valmiit suunnitelmat olivat niin hyvät, ettei niitä tarvinnut liiemmin muokata.

– Valinnat, joita asuntoon oli tehty, olivat korkealaatuisia. Joitakin pintamateriaaleja olemme vaihtaneet, ja yhdistimme kaksi makuuhuonetta sekä vaihdoimme takan, Maria kertoo.

Ylimääräistä luksusta taloyhtiöön tuo hirsinen rantasauna

– Se tulee olemaan niin yksityis- kuin yhteiskäytössä. Oikein mukava yksityiskohta, kun on tällainen yhteinen olohuone huonommillakin keleillä, Rauli toteaa.

”Kaikki on mennyt juuri niin kuin on pitänytkin”

Erityistä kiitosta pariskunta antaa koko Domectorin järjestämälle kokonaisuudelle. Kaikki on toiminut hienosti aina asiakkaan toiveiden huomioimisesta työntekijöiden ammattitaitoon asti. Positiivisten kokemustensa myötä he voisivat suositella Domectoria myös muille.

– Tämä oli ensimmäinen kohde, jota lähdimme katsomaan, ja päädyimme heti Domectoriin. Luottamus on noussut koko ajan, ja niin mahdollisiin kuin mahdottomiin pyyntöihin on vastattu nopeasti. Kun asuntoa käy katsomassa, niin ei sieltä kyllä löydä virheen virhettä, Maria kertoo.

– Ehdottomasti voisimme suositella Domectoria. Tunnemme monia Domectorin asiakkaita, eikä kukaan ole koskaan moittinut heitä. Meilläkään ei ole mitään pahaa sanottavaa, vaan kaikki on mennyt juuri niin kuin on pitänytkin. Projektin hoito on onnistunut täydellisesti, pariskunta sanoo lopuksi.